gouliarisΓεννήθηκα στη Ζάκυνθο και από το 1984 εργάζομαι στο Κορωπί. Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο του μαρμάρου και είμαι γενικός διευθυντής της εταιρείας «ΓΟΥΛΙΑΡΗ Α.Ε.». Παντρεμένος με τη Μαρία αποκτήσαμε δύο παιδιά, τον Παναγιώτη, αρχιτέκτονα μηχανικό υποψήφιο διδάκτορα ΕΜΠ και τον Αναστάση πτυχιούχο της ΑΣΟΕΕ.

Από τα μαθητικά μου χρόνια εντάχθηκα στην Αριστερά. Έχω αναπτύξει πλούσια πολιτική δράση ως μέλος του ΚΚΕ Εσωτερικού και της ΕΑΡ. Αποτέλεσα ιδρυτικό μέλος του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ.

Έχω διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών (1981 – 1985), Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (1986 – 1990) και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Μαρμάρου Ελλάδος (1980 – 1990).

Η εμπειρία από την πολυετή επιχειρηματική μου δραστηριότητα και η γνώση των προβλημάτων στο χώρο του «επιχειρείν», η πολύχρονη ενασχόλησή μου με τα κοινά,  η πολιτική μου τοποθέτηση και η συνεχής δραστηριοποίησή μου στα κινήματα, με ώθησαν να λάβω μέρος στο ψηφοδέλτιο «Δύναμη Ζωής» της Ρένας Δούρου που οραματίζεται ένα νέο παραγωγικό μοντέλο ανάπτυξης στην περιοχή μας με κορμό τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που έχουν κυριολεκτικά ισοπεδωθεί από τις μνημονιακές πολιτικές και έχουν μετατραπεί σε πεδίο δράσης διαπλεκόμενων συμφερόντων. Στις 18 Μαΐου βάζουμε τέλος στο φαύλο πελατειακό σύστημα των «κολλητών», των εργολαβικών συμφερόντων και των ολίγων και αρχίζουμε να χτίζουμε μαζί της Περιφέρεια της νέας νοοτροπίας.

 


 

Αποδείχθηκε και από τα αποτελέσματα ότι ο Κουμουτσάκος ήταν επιλογή “σκαμνάκι”. Η συγκυβέρνηση στηρίζει Σγουρό και Καμίνη.

“Eίμαστε ξεκάθαροι θα στηρίξουμε τον κ. Καμίνη και τον κ. Σγουρό. Είναι ξεκάθαρη η θέση μας.”

Σίμος Κεδίκογλου, ΣΚΑΙ ράδιο  και άλφα και αλλού

«Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές για τους νεοδημοκράτες σε Περιφέρεια Αττικής και Δήμο Αθήνας πέρα από Σγουρό και Καμίνη», σημείωσε ο κ. Βορίδης και τόνισε ότι «Ο Νεοδημοκράτης δεν μπορεί να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια επικίνδυνη αποσταθεροποιητική δύναμη».

Μάκης Βορίδης, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1

Όπως ανέφερε μιλώντας στον Alpha 9.89: “Θα δώσουμε την μάχη υπερ πάντων. Στον δεύτερο γύρο ψηφίζω φανατικά Γιάννη Σγουρό”.

“Παίρνει ένα ηχηρό μήνυμα η ΝΔ,να κάνει τις κινήσεις που πρέπει για να μη μείνει μετέωρη” ανέφερε

Γεράσιμος Γιακουμάτος, Alpha 9.89

“Θα ψηφίσω Σγουρό με τα δύο χέρια”

Άδωνις Γεωργιάδης, ΑΝΤ1 

 


 

Ανοικτή επιστολή Τσίπρα: Σταματάμε την οικονομική γενοκτονία, ψηφίζουμε για τη ζωή μας και τα παιδιά μας

Αλέξης Τσίπρας στο Έθνος: Εμείς θα χτίσουμε τη Νέα Ελλάδα

Στις 25 Μαΐου θα έχουμε μια καθαρή νίκη

Με τους αγώνες των πολιτών, ένα νέο μοντέλο θα σαρώσει τον δημοκρατικό και εργασιακό Μεσαίωνα

Για να γίνει η Τοπική Αυτοδιοίκηση σχολείο Δημοκρατίας

 


 

arxizoume-gouliaris

Αγαπητοί φίλοι ,

Σας ανακοινώνω τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου, με την ιδιότητα του Υποψήφιου Νομαρχιακού Συμβούλου Ανατολικής Αττικής.

Από την πολυετή επιχειρηματική μου δραστηριότητα, κατανοώ τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο χώρος του «επιχειρείν» και ειδικότερα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια, έχουν εξαθλιώσει το σύνολο της μικρομεσαίας επιχείρησης καταστρέφοντας το δυναμικότερο κομμάτι της ελληνικής οικονομίας.

Η Περιφέρεια Αττικής πιστεύω ότι έχει πολλές αναπτυξιακές προοπτικές και η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο Δύναμη Ζωής συμβολίζει την ανάγκη για ένα νέο παραγωγικό μοντέλο ανάπτυξης στην περιοχή μας.

Πιστεύω ότι η Αττική πρέπει να πάψει να αποτελεί το πεδίο δράσης διαπλεκόμενων συμφερόντων και πελατειακών δικτύων και να αναδειχθεί σε υπόδειγμα ανάπτυξης για τον τόπο.

Πρέπει να βγουν στο προσκήνιο οι παραγωγικές δυνατότητες της Περιφέρειας Αττικής με επίκεντρο τις ανάγκες των πολλών και όχι τα συμφέροντα των λίγων.

Οι επερχόμενες περιφερειακές εκλογές πρέπει να αποτελέσουν την αρχή του τέλους των μνημονίων της οικονομικής εξαθλίωσης και της κοινωνικής ερημοποίησης.

Η πολύχρονη ενασχόλησή μου με τα κοινά, η επιχειρηματική μου εμπειρία, η πολιτική μου τοποθέτηση και η συνεχής δραστηριοποίησή μου στα κινήματα, με οδήγησαν στη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο νίκης Δύναμη Ζωής με επικεφαλής τη Ρένα Δούρου, το οποίο  πιστεύω ότι θα αποτελέσει ριζοσπαστικό μοχλό αλλαγής πορείας του τόπου μας.

 


 

Τις προηγούμενες μέρες αναρτήθηκαν για δημόσια διαβούλευση τα παρακάτω προγραμματικά κείμενα.

Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής 

Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα άμεσα μέτρα ανακούφισης των θυμάτων της ανθρωπιστικής κρίσης 

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την επιχειρηματικότητα

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τον αθλητισμό

Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τον τουρισμό

Το πρόγραμμα αγροτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ

Η βιομηχανία τροφίμων και ποτών και ο ρόλος της στο πρόγραμμα ανασυγκρότησης της χώρας

Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την οδική ασφάλεια

 


 

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ (ΕΝΗΛΙΚΩΝ)

ü      ●     Σήμερα στην εποχή των νεοφιλελεύθερων μνημονίων και μιας πρωτόγνωρης ανθρωπιστικής κρίσης, η εξασφάλιση της πρόσβασης στις δημόσιες υπηρεσίας ψυχικής υγείας όσων έχουν ανάγκη ανάλογης φροντίδας, ανεξαρτήτως ασφαλιστικής «δυνατότητας», αποτελεί για τον ΣΥΡΙΖΑ κεντρικό στόχο ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ.

ü      ●     Στη βάση αυτή η υπεράσπιση των υφιστάμενων δημόσιων δομών ψυχικής υγείας είναι για μας αδιαπραγμάτευτη ανάγκη. Θα αγωνιστούμε για να μην κλείσει κανένα κέντρο ψυχικής υγείας ή ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή κέντρο ημέρας. Για να μην συρρικνωθούν οι δομές αποκατάστασης. Για να μην κλείσουν κρεβάτια στα μεγάλα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία χωρίς την δημιουργία εναλλακτικών δομών και οδηγηθούν σε «ακαριαίο θάνατο». Για να λειτουργήσουν αποτελεσματικά τα ψυχιατρικά τμήματα στα Γενικά Νοσοκομεία, χωρίς το δυσβάστακτο βάρος των ράντζων. Για να μην οδηγηθούμε συνολική απορρύθμιση και κατάρρευση του συστήματος.

ü      Κεντρικό μας στόχο αποτελεί η αλλαγή του Ψυχιατρικού παραδείγματος στη χώρα μας με επίκεντρο τις ανάγκες των ψυχικά πασχόντων ως υποκειμένων, σε ένα ενιαίο τομεοποιημένο, κοινοτικά προσανατολισμένο δημόσιο σύστημα Ψυχικής Υγείας, με βάση μια ολιστική βιοψυχοκοινωνική προσέγγιση (με ορθολογική χρήση των βιολογικών θεραπειών, με θεσμοθετημένες ψυχοθεραπευτικές και ψυχοκοινωνικές παρεμβάσεις κλπ.)

ü           Βασική μας εκτίμηση αποτελεί ότι η Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση παρά τα όποια αποτελέσματά της ιδιαίτερα στη δημιουργία δομών αποκατάστασης, υπήρξε μονόπλευρα προσανατολισμένη, ανεπαρκής και αποτέλεσμα από τα «πάνω» ενεργειών. Επιπλέον κατά κύριο λόγο η χρηματοδότηση κατευθύνθηκε σε ΜΚΟ με σημαντικές παρενέργειες ιδιαίτερα στο θέμα των εργασιακών σχέσεων και στις αμοιβές των εργαζομένων στις ΜΚΟ

ü           Σήμερα απέναντι στη προσπάθεια της κυβέρνησης να «προσαρμόσει» στον μνημονιακό κορσέ την «ψυχιατρική μεταρρύθμιση» και να εμφανιστεί ότι την ολοκληρώνει (ιδιαίτερα μετά το σύμφωνο  Λυκουρέντζου-Andor) χρειάζεται ισχυρό κίνημα διεκδίκησης  ενός συστήματος Ψυχιατρικής Υγείας

  • Που θα εξασφαλίζει το δικαίωμα  της καθολικής πρόσβασης στις  υπηρεσίες ψυχικής υγείας
  • Θα προωθεί και θα στηρίζει  την ολιστική προσέγγιση στα  προβλήματα ψυχικής υγείας
  • Που θα εξασφαλίζει τη συνέχεια  της φροντίδας σε ένα ουσιαστικά  τομεοποιημένο, δημοκρατικά και συμμετοχικά οργανωμένο και ελεγχόμενο  σύστημα ψυχικής υγείας, σε όλη  τη χώρα, Δημόσιο και κοινωνικό.
  • Που θα έχει ως κεντρικό στοιχείο στην οικοδόμηση των δομών ΨΥ το Κέντρο Ψυχικής Υγείας (ΚΨΥ) που μπορεί να στηρίζει αποφασιστικά τον κοινοτικό προσανατολισμό, την πρόληψη και την έγκαιρη παρέμβαση.
  • Που θα περιλαμβάνει με τις  ανάλογες παρεμβάσεις και τον  ιδιωτικό τομέα της Ψυχικής  Υγείας που κατέχει ένα μεγάλο  και αυξανόμενο τμήμα των ψυχιατρικών  κλινών χωρίς κανένα ουσιαστικό  κρατικό έλεγχο και με τεράστια  κόστη για τα ασφαλιστικά ταμεία.

ü      ●     Ειδικότερα για το πολυδιαφημιζόμενο «κλείσιμο» των ψυχιατρείων, θεωρούμε ότι ο τρόπος που προβάλλεται και μεθοδεύεται από την κυβέρνηση, διευκολύνει άλλες στοχεύσεις (κινητικότητα, διαθεσιμότητα-απολύσεις, πέρασμα αποκλειστικά σε δομές ΜΚΟ κλπ, ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών) και όχι την ουσιαστική μεταρρύθμιση-αλλαγή.

Ο μετασχηματισμός των ειδικών ψυχιατρικών Νοσοκομείων χρειάζεται α. Πρωταρχικά ανάπτυξη κατάλληλων εξωνοσοκομειακών κοινοτικών δικτύων που παρέχουν δημόσια και δωρεάν φροντίδα, β. μακρόχρονη και εξατομικευμένη δουλειά με τους χρόνιους νοσηλευόμενους ασθενείς εναπομείναντα χρόνια περιστατικά και σεβασμό των θεραπευτικών ομάδων, γ. αντιμετώπιση των προβλημάτων της ψυχιατρικής εφημερίας (ιδιαίτερα στην Αττική), με ισότιμη συμμετοχή όλων των μονάδων και των Πανεπιστημιακών. Πιστεύουμε ότι αν ξαφνικά  «αφαιρεθούν» κλίνες με το ξαφνικό «κλείσιμο» των ειδικών ψυχιατρικών Νοσοκομείων που προσφέρουν και νοσηλεία σε κατοίκους διάφορων περιοχών της χώρας, το σύστημα ψυχιατρικής περίθαλψης και ειδικότερα το σύστημα της ψυχιατρικής εφημερίας θα υποστεί σοκ.

 Στα παραπάνω πλαίσια πιστεύουμε ότι χρειάζεται επαναδιαπραγμάτευση συνολικά του συμφώνου Λυκουρέντζου-Andor, όπως και συνολικός επανασχεδιασμός του δεκαετούς προγράμματος για την ΨΥ στις νέες συνθήκες που δημιουργούνται από την καταστροφική μνημονιακή λαίλαπα, με αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων στο δημόσιο-κοινωνικό σύστημα ψυχιατρικής περίθαλψης

ü      ●     Μετά το σύμφωνο Λυκουρέντζου-Andor, έχει αντιμετωπισθεί σχετικά και προσωρινά το ζήτημα της χρηματοδότησης των δομών ΜΚΟ και η πληρωμή των εργαζομένων σε αυτές. Ωστόσο τα προβλήματα σε αυτό το χώρο, που καλύπτει κυρίως δομές αποκατάστασης, παραμένουν. Στη δικιά μας λογική όλες αυτές οι δομές χρειάζεται τελικά να ενταχθούν, μετά από αξιολόγηση και έλεγχο σε ένα δημόσιο κοινωνικό σύστημα ψυχιατρικών υπηρεσιών με τις ανάλογες ρυθμίσεις και μέχρι τότε να συγκροτηθεί ένα πλαίσιο ενεργειών που θα ελέγξει ουσιαστικά την λειτουργία τους, που θα αποκαταστήσει τις ελαστικοποιημένες εργασιακές σχέσεις, που δεν θα συμπιέσει την ψυχιατρική φροντίδα αποκλειστικά στις νόρμες του κόστους-οφέλους. Ιδιαίτερα στη νέα φάση μετά το σύμφωνο, πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να υπάρξει μονομερής διοχέτευση των κονδυλίων στην ανάπτυξη και άλλων τέτοιων δομών, αντίθετα τα κονδύλια να διοχετευθούν σε δημόσιες κοινωνικές δομές.

ü      ●     Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι ψυχικά ασθενείς και οι οικογένειές τους είναι από τις περισσότερο ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, συνεπώς η έκθεσή τους σε προβλήματα όπως η ανεργία, η έλλειψη στέγης και η φτώχεια δημιουργούν μια απελπιστική καθημερινότητα. Η κατάσταση αυτή  γίνεται τελευταία ακόμη πιο δραματική σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες δυσκολίες πρόσβασης στις μονάδες ψυχικής υγείας, αλλά και στην κατάλληλη θεραπευτική αγωγή. Ιδιαίτερα προβληματική γίνεται και η πρόσβαση στη κατάλληλη ΦΑ , μετά και τις τελευταίες ρυθμίσεις , με βάση και τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν ιδίως στα σοβαρά ψυχικά νοσήματα. Δραματική είναι η κατάσταση των χιλιάδων ασθενών με βιβλιάρια της Κοινωνικής Πρόνοιας, που περιφέρονται από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, αναζητώντας την φαρμακευτική αγωγή τους.

 

ü     Απέναντι σε αυτές τις πραγματικότητες εμείς θέτουμε ως ύψιστη προτεραιότητα την υπεράσπιση όχι μόνο των δικαιωμάτων των ψυχικά ασθενών και των οικογενειών τους αλλά  και την διαμόρφωση των ανάλογων συνθηκών ώστε απέναντι στην αποκλεισμό, τον φόβο και τη ντροπή που δημιουργούν η φτώχεια και η ανεργία να αντιτάξουμε την αντίσταση και την αλληλεγγύη ως αξίες προστατευτικές για τον ψυχισμό όλων μας.

 


 

Το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Δύναμη Ζωής» παρουσίασε η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η οποία στην ομιλία της επιτέθηκε κατά του νυν περιφερειάρχη Αττικής Γ. Σγουρού, χαρακτηρίζοντάς τον «γνήσιο τέκνο του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα των χειρότερων εκφάνσεών του».

 dourou

Αναφερόμενη στον συνδυασμό «Δύναμη Ζωής», είπε ότι ήρθε για να γκρεμίσει το καθεστώς του απερχόμενου περιφερειάρχη, που εκφράζει το ΠΑΣΟΚ με την υποστήριξη του πρωθυπουργού και για να κτίσει μια περιφέρεια που θα συνιστά μοχλό ανάπτυξης, με διαφάνεια, αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη και ανθρωπιά. Σηματοδοτώντας τη σημασία της Περιφέρειας Αττικής για τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές, τόνισε ότι «από το αύριο της Περιφέρειας Αττικής, εξαρτάται το αύριο της Ελλάδας».

Όπως ανακοινώθηκε, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για την Ανατολική Αττική είναι ο απερχόμενος δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, αντιπεριφερειάρχης για τη Δυτική Αττική, ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Βασιλείου, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για τον Βόρειο Τομέα Αθηνών, είναι ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για τον Δυτικό Τομέα Αθήνας, ο καθηγητής Πανεπιστημίου και πρώην δήμαρχος Καισαριανής, Σπύρος Τζόκας, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης για τον Κεντρικό Τομέα Αθήνας, η χημικός και περιφερειακή σύμβουλος Ερμίνα Κυπριανίδου, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για τον Νότιο Τομέα Αθήνας, ο οικονομολόγος και περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Καπάταης, αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, ο συνταξιούχος ΗΣΑΠ και συνδικαλιστής Γιώργος Γαβρίλης και αντιπεριφερειάρχης Νήσων, ο ναύαρχος ε.α. και μέλος του πληρώματος «Βέλος» Παναγιώτης Χατζηπέρος.

Στο ψηφοδέλτιο περιλαμβάνονται, ως υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, πολλοί συνδικαλιστές και ακολουθούν εκπαιδευτικοί, επιστήμονες, ελεύθεροι επαγγελματίες και πανεπιστημιακοί.

 

Το ψηφοδέλτιο

Ολοι οι υποψήφιοι με τη «Δύναμη Ζωής»

Ανατολική Αττική

Φιλίππου Πέτρος του Ιωάννη Δήμαρχος Καλυβίων

Αναγνωστόπουλος Αθανάσιος (Νάσος)του Δημητρίου Αγρονόμος-Τοπογράφος Μηχανικός ΕΜΠ, Πρόεδρος του συλλόγου των Μηχανικών του Δημοσίου (ΕΜΔΥΔΑΣ) Ανατολικής Αττικής.

Βασιλειάδης Χαράλαμπος του Αριστείδη Σύμβουλος επιχειρήσεων, μέλος Ν. Ε. Ανατολικής Αττικής ΣΥΡΙΖΑ

Γκόγκογλου Άγγελος του Κωνσταντίνου Ελεύθερος επαγγελματίας (έμπορος), αναπληρωτής συντονιστής Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αττικής

Γκοτσόπουλος Θεόδωρος του Θεοδώρου Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Παλλήνης, μέλος της Γραμματείας του Τμήματος Αυτοδιοίκησης ΣΥΡΙΖΑ

Γούλιαρης Αντώνιος του Παναγιώτη Ελεύθερος επαγγελματίας, αντιπρόεδρος της ΟΒΣΑ (Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθηνών), μέλος γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ Κορωπίου

Ζαφείρης Στέφανος του Αντωνίου Απόφοιτος ΤΕΦΑ, Πρόεδρος της α’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ωρωπού

Ζήσης Βασίλειος του Περικλή Απόστρατος αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος, μέλος του συντονιστικού της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Αρτέμιδας –Σπάτων και του τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ

Θεοχάρη Αικατερίνη (Καίτη) του Γεωργίου Καθηγήτρια Αγγλικών, μέλος του Πανευρωπαϊκού Δικτύου Ασθενών με Σπάνια Νοσήματα EURORDIS (EUROPEAN RARE DISEASES ORG), μέλος Γραμματείας του τμήματος ΑΜΕΑ ΣΥΡΙΖΑ.

Κοροβέσης Στυλιανός του Ευαγγέλου Πολιτικός επιστήμονας, πρώην εργαζόμενος ΕΡΤ Α.Ε, πρώην δήμαρχος Αγίου Στεφάνου

Λουπάτατζης Ευστράτιος (Στρατής) του Χρήστου Φυσιοθεραπευτής, Συντονιστής ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Ωρωπού

Μώρογλου Αντώνιος του Νικολάου Ελεύθερος επαγγελματίας, πρώην αντιδήμαρχος Λαυρίου, συντονιστής Ο.Μ. Λαυρεωτικής

Νικηταρά Φωτεινή του Εμμανουήλ Απολυμένη καθαρίστρια Υπουργείου Οικονομικών

Νικητόπουλος ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου Αρχιτέκτονας, πρώην δήμαρχος Άνοιξης

Πάντζας Σπυρίδων του Γεωργίου Ελεύθερος επαγγελματίας

Πετρούλιας Παναγιώτης (Τάκης) του Αδαμαντίου Οικονομολόγος

 


 

ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:

Δ. ΑΧΑΡΝΩΝ
Δ. ΒΑΡΗΣ – ΒΟΥΛΑΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
Δ. ΔΙΟΝΥΣΟΥ (ΣΤΑΜΑΤΑ, ΜΠΑΛΑ, ΔΡΟΣΙΑ, ΑΓ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ, ΚΙΟΥΡΚΑ)
Δ. ΚΡΩΠΙΑΣ
Δ. ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΑΥΡΙΟ)
Δ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
Δ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (ΠΟΡΤΟ ΡΑΥΤΗ)
Δ. ΠΑΙΑΝΙΑΣ  (ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ)
Δ. ΠΑΛΛΗΝΗΣ (ΓΕΡΑΚΑΣ)
Δ. ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
Δ. ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (ΚΑΛΥΒΙΑ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ  – ΛΑΓΟΝΗΣΙ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – ΝΕΑ ΦΩΚΑΙΑ )
Δ. ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
Δ. ΩΡΩΠΟΥ